VIDEO: Deca objavila snimak drogiranih roditelja

U videu koji su snimila deca heroinom predoziranih roditelja, mamine oči okrenule su se ka potiljku, dok se otac srušio na pod i preznojavao se.

Deca su ovaj veoma ružan, potresan i tragičan prizor, u kojem su deranjem nastojala da probude roditelje, uživo prenosila na Fejsbuku.

U jednom trenutku sin je uzviknuo: "Čoveče, ne možeš biti takav u prisustvu dece. To uopšte nije kul".

U početku je otac još i pokazivao nekakvu reakciju, ali nakon nekog vremena droga ga je u potpunosti oduzela te je pao na leđa s poluotvorenim očima i ustima. Majka je takođe u jednom trenutku pokazivala reakcije, nakon što su joj deca osvetlila lice baterijskom na mobilnom telefonu.

Video završava prizorom oca u nesvesti.

Što se dogodilo s djecom, jesu li oduzeta roditeljima, nije poznato.

  • alo botovi

    10.10.2016 21:26
    Kako ste sa HEROINA u trenutku preokrenuli pricu na marihuanu? Da niste mozda placeni za ovakav bestidan spin?

    Portugal je legalizovao heroin, znate sta se deslio? Smanjen je broj zavisnika. Jer ima mnogo onih sto vole da probaju zabranjeno voce

    Inace jadna deca, nedaj boze nikom ovo da dozivi.
  • Komentator

    10.10.2016 14:16
    @Mile Dragic
    U pravu ste sa ovakvim komentarima, upravo takav model se desio u Meksiku, jer su narko dileri smanjili cenu heroina i povecali broj heroinskih zavisnika nakon sto se legalizovala prodaja marihuane. Zar stvarno mislite da ce mafija i narko kartel legalizacijom marihuane nestati. Neke drzave imaju ok rezultate ali znajuci nase mafijase mislim da ce nam se desiti meksicki scenario. Prilikom legalizacije marihuane bitan faktor ima jacina narko kartela, jer ako su oni jaki osvetice se narodu i policiji na ovaj ili onaj nacin. Jedno je holandija a skroz druga prica smo mi, i nije to samo medicinsko pitanje, sa tim se slazem, treba iskoristiti sve benefite kanabisa, ali slobodna upotreba nikako.
  • Mile Dragic

    10.10.2016 12:21
    Ajde da legalizujemo marihuanu da nam bude vise ovakvih slucajeva. oNIMA KOJIMA JE POTREBNA POMOC CE imati najmanje koristi od ovoga a vise narkomana ce uzeti lazne dozvole za drogiranje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.