FOTO: Krvavi plišani medvedići dočekali Putina u Berlinu

Lideri "Normandijske četvorke" - Rusije, Ukrajine, Francuske i Nemačke sastali su se u Berlinu kako bi diskutovali o implementaciji sporazuma iz Minska.

Ipak, ruskog predsednika Vladimira Putina u Berlinu dočekali su - krvavi plišani medvedići. Nekoliko desetina građana na taj način izrazilo je protest zbog ruskog bombardovanja Sirije.

"Prestanite bombardovanje dece Alepa, kaže 1,6 miliona", piše na velikom plakatu koji su građani držali. Pored tog natpisa je slika krvavog deteta u suzama.

Takođe, nekoliko građana bilo je ogrnuto u ukrajinske zastave, a mogli su se videti i plakati na kojima piše "Stop Putin" i na kojima je precrtana glava ruskog predsednika.

Do sukoba u Ukrajini došlo je nakon što je Rusija anektirala poluostrvo Krim 2014. godine.

  • vladimir

    21.10.2016 15:56
    svaka čast
    @Male ispravke
    Svaka čast na komentaru, jer te male ispravke se tendenciozno zanemaruju.
  • Y

    20.10.2016 16:23
    Male ispravke
    Krvave medvediće trebalo bi proslediti teroristima (An Nusra, ISIS), koji u Alepu miniraju humanitarne koridore za izlazak civilnog stanovništva iz grada, i njihovim sponzorima, SAD, koji su mentori ovih grupacija (oružje, novac, instruktori), računajući da ove formacije mogu da uklone Asada.
    Nemiri na istoku Ukrajine počeli su posle prevrata u Kijevu, a izjašnjavanje preko 90% stanovnika Krima o pripajanju RF (što se ne može nazvati aneksijom) dogodilo se gotovo dve godine kasnije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet