Zakintos zatrpan smećem

Ostrvo Zakintos na zapadu Grčke zatrpano je smećem nakon što su lokalni stanovnici blokirali prilaz smetlištu, pa kamioni ne odnose smeće već dve nedelje.
Kako prenosi grčka agencija ANA, stanovnici Kalamakija blokirali su ulaz u smetlište u Skoposu, pa su gomile smeća na nekim putevima toliko velike da su neke ulice potpuno zatvorene za saobraćaj.
 
Ostrvljani kažu da su zabrinuti za svoje zdravlje jer vide kako se miševi okupljaju oko vreća sa smećem koje se uglavnom nalaze blizu njihovih kuća.
  • Zivan

    06.11.2016 08:43
    Očito da je svuda izražen problem otpada. Čini mi se da bi čim pre trebalo sa odlaganja na deponije preci na reciklažu kao način rešavanja reupotrebe smeća...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet