Zbog incidenta s majmunom 20 mrtvih

Etnički sukobi doveli su do najmanje 20 mrtvih na jugu Libije u gradu Sabi, nakon što je majmun napao devojčicu, zbog čega je usledila osveta, prenosi BBC.
Kako navode, majmun koji je bio ljubimac trojice mladića, devojčicu je povukao za šal, grebao je i grizao, zbog čega su u osveti oni ubijeni, zajedno s majmunom.
 
Nakon toga, usledila je višednevna borba između grupa Avlad Sulejman i Gvedadfa. BBC navodi da su tokom sukoba korišćeni tenkovi, rakete, granate i drugo teško naoružanje, kao i da je najmanje 50 ljudi ranjeno. 
 
Trojica muškaraca koja su ubijena s majmunom su u vreme napada bili deo zajednice Gvedadfa, iste one iz koje je ubijeni libijski lider Muamer Gadafi. Odnosi dve zajednice su zategnuti već godinama, piše BBC. 
 
Moguće je da ima više žrtava jer su poznate samo žrtve grupe Avlad Sulejman.
  • Chiske

    22.11.2016 00:59
    Ne nisam se smejao...
    Mesto u paklu mi je rezervisano...
  • maxmad

    21.11.2016 18:28
    'tokom sukoba korišćeni tenkovi, rakete, granate i drugo teško naoružanje...Odnosi dve zajednice su zategnuti...'-ovako samo englezi mogu da komentarisu:)))
  • Grgolj

    21.11.2016 18:13
    Naši majmuni su bili produktivniji: krivi su za smrt desetina hiljada ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet