Pilot slučajno ispalio torpedo, minu i raketu

Pilot jednog južnokorejskog vojnog aviona slučajno je za vreme leta nad Japanskim morem u vodu ispalio protivbrodski torpedo, podvodnu minu i raketu tipa "Harpun“, javila je agencija Jonhap.

Navodi se da je pilot slučajno pritisnuo dugme za hitno izbacivanje naoružanja.

Reč je o avionu "Lokid Martina“ R-3K. Prema rečima sagovornika agencije, oružje je palo u vodu na udaljenosti od 30 kilometara od istočne obale Koreje.

U tom delu mora nalazio se jedan ribarski brod, međutim njemu nije naneta nikakva šteta. Vojne snage Južne Koreje su takođe saopštile da od ekplozije tog naoružanja ne preti nikakva opasnost.

Teme

avion
  • Dane

    02.01.2017 11:06
    janicbranislav60@gmail.com
    Sva sreca sto u blizini nije bio Ruski vojni brod jer bi Koreanci i njihovi mentori vec odavno trazili avion na dnu okeana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet