Bacio rođacima bombu u automobil, pa razneo sebe

Slobodan G. iz Banja Luke bacio je sinoć bombu u automobil u kom su se nalazili njegovi rođaci, nakon čega je otišao u dvorište svoje kuće i aktivirao drugu bombu ubivši sebe i teško ranivši svoju suprugu Ljiljanu G.
Incident se dogodio sinoć oko 22 časa u Banja Luci. Nakon kraće svađe, bračni par D. G. i S. G. su krenuli kući, međutim Slobodan je došao do njihovog automobila i ubacio bombu. S. G. je ubrzo prevežena u Klinički centar, gde je utvrđeno da ima višestruke povrede od gelera u predelu leđa i donjih ekstremiteta, ali da nije u životnoj opasnosti.
 
Žena Slobodana G, Ljiljana, takođe je primljena u bolnicu sa višestrukim povredama od gelera u predelu ramena, desne ruke, grudnog koša i stomaka. 
 
Obe povređene se i dalje nalaze na lečenju.

Teme

BOMBA

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet