"Ako neprijatelj uradi nešto pogrešno, pogodiće ga rakete"

Rakete Irana pogodiće neprijatelje ako učine nešto pogrešno, izjavio je komandant iranske Revolucionarne garde Amir Ali Hadžizadeh.
"Ako neprijatelji pređu liniju, pogodiće ih naše rakete", rekao je general Amir Ali Hadžizadeh tokom vojne vežbe Revolucionarne garde, održane radi provere raketnih sistema i radara.
 
Vežba je održana na području od 35.000 kvadratnih kilometara u provinciji Semnan, na severu Irana, dan pošto je američki predsednik Donald Tramp uveo sankcije protiv Irana zbog njegove nedavne probe balističke rakete. Sankcije se odnose na više od 20 ljudi i kompanija od Persijskog zaliva do Kine.

Teme

Iran

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet