Sin Svetozara Marovića dobio srpsko državljanstvo

Budvanin Miloš Marović, sin bivšeg visokog crnogorskog funkcionera Svetozara Marovića, prošlog meseca je dobio državljanstvo Srbije, javila je Radio-televizija Crne Gore.
RTCG dodaje da je Miloš Marović prošle godine osuđen na jednogodišnju zatvorsku kaznu zbog učešća u malverzacijama prilikom preprodaje opštinskog zemljišta u mestu Prijevor iznad Jaza.
 
Presuda mu je izrečena krajem jula prošle godine nakon što je Viši sud prihvatio sporazum o priznanju krivice u ovom predmetu. Prema nagodbi koja je potpisana 30. decembra prošle godine, tužilaštvo je prihvatilo Marovićevu ponudu da bude osuđen na zatvorsku kaznu od godinu dana i da državi plati novčani iznos od 380.000 evra. 
 
Pozivajući se na saznanja u Ministarstvu pravde Crne Gore, TVCG prenosi da Marović navodno traži da kaznu odsluži u Srbiji.
  • Spago

    14.02.2017 20:51
    Sosa
    Soso,

    Ne brini nece ga Srbija izdrzavati.
    Taj nesoj je dobro potkovan.
    Zato I jeste racun opstine Budva u blokadi.
  • Napoleon

    14.02.2017 12:24
    Koje su ovo fore? Da li imate obraza da zaštitite interese ovog naroda i ove zemlje, šta će nama ovaj kriminalac?
  • ns

    14.02.2017 12:18
    to je srbija
    zemlja u kojoj narko dileri, mafijasi, kriminalci, visestruko osudjivana lica odvno poznata policiji slobodno setaju ulicama , nesmetano obavljaju svoje aktivnosti, ubijaju se medjusobno, ili ubijaju nas, dok narod odsluzuje kaznu u kazamatu od drzave. Sad pocinju da dolaze i iz regiona. Ma, divota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.