VIDEO: Njujork tajms danas protestuje tokom Oskara zbog zabrane ulaska u Belu kuću

Redakcija "Njujork tajmsa" saopštila je da će tokom dodele Oskara u nedelju u Los Anđelesu emitovati reklamu pod nazivom "Istina je teška", nekoliko dana pošto je novinarima tog lista bilo zabranjeno prisustvo jednoj konferenciji za novinare u Beloj kući.
U reklami od 30 sekundi čuće se glasovi iz raznih vesti u kojima se pominju rečenice sa rečju "istina", kao "istina je da je naš narod podeljen više nego ikada" ili "istina je da su mediji nepošteni".
 
To će biti prva televizijska reklama "Njujork tajmsa" od 2010. godine.
 
Reklama se završava rečenicama: "Istina je teška. Istinu je teško pronaći. Istinu je teško znati. Istina je potrebnija nego ikada".
 
 
Reklamni spot koji je postavljen na Jutjubu gledalo je više od dva miliona ljudi od premijernog prikazivanja u četvrtak.
 
Biće prikazan i na televiziji "Ej-Bi-Si" (ABC) koja tradicionalno svake godine uživo prenosi svečanu dodelu Oskara, nagradu američke Akademije filmskih umetnosti i nauka.
 
Novinari "Njujork tajmsa", Los Anđeles tajmsa i "Si En En"-a (CNN) nisu mogli da prisustvuju neformalnom brifingu u Beloj kući jer je portparol Šon Spajser ograničio broj novinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.