Devojku živu spalili jer su je u bolnici greškom proglasili mrtvom

Devojka u Indiji je spaljena nekoliko sati nakon što su je doktori i službeno proglasili mrtvom, piše "Daily Mail".
Raša Sisodia (21) proglašena je mrtvom nakon infekcije na plućima. Lečila se u bolnici u gradu Greater Noida na severu zemlje. 
 
Njen suprug, 23-godišnji Deveš Čaudari, preuzeo je njeno telo i vozio ga dva sata do mesta gde će ga kremirati. Prema informacijama indijskih medija, neko je u jednom trenutku izvukao ženu iz vatre tvrdeći da je živa. Međutim, ona više nije davala znakove života. Ipak, obdukcijom je utvrđeno da je ipak disala. 
 
Doktori su kasnije utvrdili da nije umrla od infekcije pluća već da je umrla od vatre. U plućima su joj nađeni tragovi dima i paljevine. 
 
"To se događa kad nekoga živog spale. Čestice uđu u pluća s dahom. Da je osoba bila mrtva, to se ne bi dogodilo. Doktori su zaključili da je žena živa spaljena", rekli su iz policije. 
  • miki

    02.03.2017 21:15
    Greške se dešavaju..Bolje i živa spaljena ,nego živa sahranjena

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet