U ciklonu u Indiji poginulo 11 ljudi

U ciklonu Gaja koji je danas pogodio obalu južne Indije nastradalo je 11 ljudi i oštećen je veliki broj kuća, pošto je evakuisano više od 80.000 stanovnika.
Prema dosadašnjim izveštajima, do smrti je došlo zbog rušenja zidova i strujnih udara, rekao je zvaničnik institucije koja sa bavi odgovorom u vanrednim situacijama.
 
Vetar brzine 90 kilometara na sat i jaka kiša obarali su dalekovode i oštetli veliki broj puteva, preneo je Asošiejtid pres. Stanovnici iz tih oblasti premešteni su u više od 470 centara za oporavak, a ribari su upozoreni da ne izlaze na more.
 
Vlasti su isključile struju u najugroženijim mestima kako ne bi dolazilo do strujnih udara, prenela je novinska agencija iz Indije (PTI).
 
Država Tamil Nadu i ranije je bila pogođena ciklonima iz Bengalskog zaliva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet