Požar kod Tivta ostavio bez krova nad glavom sedam porodica

Požar koji je izbio sinoć u tivatskom naselju Lovanja, ostavio je bez krova nad glavom sedam porodica Roma i Egipćana, od čega je 30 dece, saopšteno je danas iz nevladine organizacije "Mladi Romi".
Požar kod Tivta ostavio bez krova nad glavom sedam porodica
Foto: Pixabay
U sinoćnjem požaru u romskom naselju na Lovanji uništena je imovina ukupno 42 osobe koje su stanovale u trošnim barakama, navode iz te nevadine organizacije koja apeluje na pomoć nadležnih u odeći, hrani i smeštaju.
 
U požaru koji su dojavila deca i koji se brzo razbuktao uz jaki vetar, nije bilo povredjenih, potvrdili su nadležni.
 
Komandir tivatske službe spašavanja Zoran Babić kazao je medijima da je izgorela površina od oko 300 kvadratnih metara stambenih objekata, i da je Centar za socijalni rad Kotor obezbedio prenoćište Romima i Egipćanima koji su ostali bez domova.
 
Nadležni ispituju šta je uzrok požara i upozoravaju da "svi moraju biti pažljiviji na početku grejne sezone".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.