VIDEO: Dečak pogrešio na treningu, trener ga šutnuo nogom u glavu

Ruski mediji došli su u posed uznemirujućeg snimka na kojem trener borilačke veštine kudo nogom u glavu udara dečaka, ujedno i svog učenika.
Ime trenera koji je napravio ovaj sramotni potez je Ivan Kirilko, a on je bio trener kudo kluba u jednom gradu blizu Moskve. Nakon što je video postao javan i viralan, čini se da je Kirilkova trenerska karijera završena. 
 
Incident se dogodio nakon što je jedan od dva dečaka koji su zajedno trenirali otišao na pogrešnu stranu tatamija, a zbog tog njegovog poteza dobio je žestok udarac nogom u glavu. Prema pisanju ruskih medija, ovaj incident se dogodio u martu ove godine, ali je tek sada izašao u javnost. 
 
Kudo savez Rusije je suspendovao trenera, ali bi u ovaj slučaj mogla da se uključi i policija, zbog čega bi mogao dobiti novčanu, ali i zatvorsku kaznu. 
 
Roditelji dečaka nisu podigli tužbu protiv trenera jer je obećao da će dati otkaz, što nije uradio.
 
Ruski mediji takođe su preneli da je devetogodišnji dečak prošao bez teških posledica i da je odmah nakon ovog treninga odvezen u bolnicu.
 
  • plavi pojas

    30.11.2018 13:05
    jiu jitsu
    Ljudi, možda i nije nasilje, to je veština, na treninzima stvarno nije normalno ali zato roditelji daju pristanak, dete je imalo kacigu. Ako je dete osetilo bol...
    Ako je praksa da trener udara decu bez zaštitte i da ih boli e onda manijaka treba suspendovati.
    Inače u pitanju je jedan specifičan hobi od kojeg malo flipneš ali zato te nauče da se odbraniš a i da primiš udarac.
  • hit

    30.11.2018 11:18
    hit
    Hit!
  • himland

    30.11.2018 10:47
    Gledam pre 10 godina snimak ruske vojske i kako idu dva bilmeza i tuku vojnike u stroju koji ne smu da se brane vec moraju da ostanu u liniji. Vojnici su bili stari nekih 17 godina mozda i mladji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet