Sveštenik na pogrebu svima rekao da mladić samoubica neće ići u raj

Roditelji tinejdžera koji je počinio samoubistvo doživeli su težak šok kada je sveštenik na pogrebu njihovog deteta kritikovao mladića zbog toga što je sebi oduzeo život, javlja CNN.
Sveštenik na pogrebu svima rekao da mladić samoubica neće ići u raj
Foto: Pixabay
Katolički sveštenik Lakuesta na pogrebu je pred svima izjavio kako sumnja da će Mejson Halibardžer (18) dospeti u raj. Svešteniku je nakon toga nadbiskupija u Detroitu zabranila dalje obavljanje pogrebnih dužnosti u crkvi Our Lady of Mount Carmel, ali porodica mladića traži da dobije otkaz.
 
Katoličko učenje tradicionalno smatra samoubistvo neoprostivim grehom, međutim crkva je nedavno odredila neke izuzetke i dozvolila oprost ako je samoubistvo počinjeno zbog teških i stresnih situacija. 
  • marika

    19.12.2018 08:20
    dečko ide u raj
    Pakao je već popunjen popovima pedofilima, sva mesta u njemu su već rezervisana za njih.
  • opsurni popovi

    18.12.2018 14:03
    Odvrata popovska bagra. On sam ne veruje u Boga u raj ili pakao, grabi ovozemaljska zadovoljstva i novac i za ovu budalaštinu.
  • Nevernik

    18.12.2018 13:00
    Mozda neki popovi veruju u raj ali onaj pop sto je taslacio mlade po Sremu vise veruje da je raj na zemlji.Ne znam kakva je njegova propoved ali mu je praksa za svaku pohvalu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.