Troje dece umrlo na Floridi, ostali su zarobljeni u zamrzivaču

Troje male dece umrlo je na Floridi nakon što su prilikom igre ostali zarobljeni u zamrzivaču, izjavila je lokalna policija, a prenosi "Skaj njuz".
Troje dece umrlo na Floridi, ostali su zarobljeni u zamrzivaču
Foto: Screenshot
Brat (6), sestra (1) i još jedna devojčica (4) igrali su se zajedno u dvorištu porodičnog doma. Dvoe dece, šestogodišnji dečak i jednogodišnja devojčica, živelo je s bakom na istom posedu na kojem je živela i četvorogodišnja devojčica sa svojom majkom.
 
Ostavile su ih na kratko same, a kada nisu mogle da ih pronađu u kući, krenule su da pretražuju dvorište. Na kraju su decu pronašle u nedavno nabavljenom zamrzivaču. S obzirom na to da još nije bio priključen, nekoliko dana je stajao van kuće, u dvorištu, a deca su se prilikom igre popela u njega i više nisu mogla da ga otvore.
 
Žene su pozvale policiju i vatrogasce i pokušale same da reanimiraju mališane, ali bez uspeha.
  • Prenosim događaj

    16.01.2019 10:14
    Istina, ovog meseca
    U Kanadi, Vankuver, nedavno...
    - "Gospodine, jeste li vi Srbin?"
    - "Jesam, otkud znate?"
    - "Poznala sam vas po načinu kako pratite unuka i pazite na njega. Ovde samo naši toliko paze na decu."

    Deda je sa unukom izašao u štenju.
  • Agronom

    16.01.2019 09:29
    @Emil
    To se desilo u studentskoj menzi?
  • Limanac

    16.01.2019 09:18
    Isti događaj se desio i u studentskoj menzi u NS devedesetih godina. Troje cigančića je ušlo u zamrzivač, koji iznutra nije mogao da se otvori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.