Zbog snega otkazano stotinu letova u Čikagu

Ljude u svim delovima američkog srednjeg zapada jutros su dočekale obilne snežne padavine, koje su izazvale otkazivanje stotine avionskih letova i otežale saobraćaj.
Zbog snega otkazano stotinu letova u Čikagu
Foto: Pixabay
Više od 460 letova otkazano je u subotu ujutru na Međunarodnom aerodromu O'Her u Čikagu. Drugi aerodrom Čicagu, Midvej otkazao je pedesetak letova.
 
Na području Detroita mnogi vozači su se zbog snežnih nanosa na autoputevima kretali oprezno i ispod dozvoljene brzine. Nacionalna meteorološka služba upozorila je da vremenski uslovi na severoistoku mogu dovesti do mećave. Očekuje se da će oluja na srednji zapad doneti sneg visine od 25 centimetara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet