BiH: Kazne za "nepropisno zaglavljena" vozila u snegu

Vlasnici automobila koji su se zaglavili u snegu na Vlašiću jutros su se neprijatno iznenadili kada su na svojim vozilima zatekli kazne za nepropisno parkiranje.
BiH: Kazne za "nepropisno zaglavljena" vozila u snegu
Foto: Pixabay
Prema svedočenju građana na Vlašiću, put je sinoć bio neočišćen i automobili su se prisilno zaustavljali pored puta, prenosi sarajevski portal Kliks.
 
"Toliko je loše očišćeno. Autmobili su se sinoć prisilno zaustavljali pored puta, jer ne mogu dalje, a jutros je policija došla i piše kazne za nepropisno parkiranje",  rekao je jedan od vlasnika automobila i dodao da je policija kazne pisala i ostavljala na svim automobilima koji su sinoć zapeli u snegu.
  • Drum

    27.01.2019 01:57
    Tako i na Jahorini smo bilo jedne godine. Došli smo do vikendice u kojoj ćemo boraviti, ali je parking mesto ispred zatrpano snegom. Izlopatamo sneg na brzaka. Ostalo tako auto tu par dana. Kad idu dvojica, jedan s lopatom, drugi s nekim bločićem. Taman smo naišli pored našeg auta. Onaj s lopatom nešto kao čisti sneg oko auta, a ovaj s bločićem pita čiji je ovo auto i kaže tu stoji već 3 dana. Treba da se plati parking, evo mi smo sada i očistili. Te koliko planirate da ostanete, jer je 5 KM (2.5€) za jedan dan, pa da platite unapred.

    Došlo mi je kada smo kretali da nabacam onaj sneg što smo zgrnuli kako bi smo parkirali auto.
  • Korto

    27.01.2019 00:10
    Bosna will be Bosna...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.