Avion na letu za Kinu vraćen u Okland jer nije bio registrovan

Avion novozelandske avio-kompanije "Air New Zealand" na letu za Šangaj nakon nekoliko sati je morao da se vrati u Okland.
Avion na letu za Kinu vraćen u Okland jer nije bio registrovan
Foto: Pixabay
Novozelandska premijerka Džasinda Ardern je rekla da je avion vraćen iz "administrativnih razloga" i incident nema političke implikacije po odnose sa Kinom.
 
Avion, sa oko 270 putnika, napustio je Okland u subotu oko ponoći, ali se nakon nekoliko sati putovanja okrenuo i vratio u Okland, saopštio je taj nacionalni avio-prevoznik, koji je delimično u vlasništvu vlade.
 
Ardern je izjavila da svi avioni koji lete za Kinu moraju biti registrovani, ali da avion kompanije "Air New Zealand" nije bio.
 
Avio-kompanija se izvinila što je pokvarila planove putnika, navodeći da je "duboko razočarana i frustrirana situacijom".
 
Saopšteno da su u međuvremenu svi putnici stigli u Šangaj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet