VIDEO: Opozicija polila Edija Ramu bojom u skupštini

Poslanik iz redova opozicione albanske stranke Demokratske partije Edi Paloka izazvao je danas incident u parlamentu pošto je polio bojom premijera Edija Ramu, prenosi Plusinfo.mk.
VIDEO: Opozicija polila Edija Ramu bojom u skupštini
Foto: Screenshot
Incident je usledio pošto se Rama obratio lideru opozicije Ljuljzimu Baši, koji je više govorio o "kriminalu aktuelne albanske vlade", nego o ratifikaciji Protokola o učlanjenju Severne Makedonije u NATO, ističući da "dete ne zna šta radi i šta priča", te da nije momenat za ovo zbog autobuske tragedije u Severnoj Makedoniji i zbog važnosti tačke na dnevnom redu.
 
Na zahtev predsednika parlamenta Gramoza Ručija, pripadnici Nacionalne garde koja je zadužena za obezbeđenje parlamenta, izbacili su Palokija iz skupštinske sale.
 
Paloki je dobio desetodnevnu zabranu ulaska u parlament.
 
Rama se tim povodom izvinio predsedniku makedonskog Sobranja Talatu Džaferiju koji je bio prisutan na sednici.
 
Lider albanske opozicije Ljuljzim Baša je iskoristio ovu priliku da pozove građane da masovno dođu na antivladine proteste zakazane za 16. februar, ocenivši da su danas prisustvovali "sahrani države".
 
  • Армаггедон

    14.02.2019 18:55
    Добра идеја.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.