Streljana kao mete koristi slike "neveste Islamske države", Donalda Trampa, Džastina Bibera...

Streljana "Ultimejt eirsoft" u engleskom gradu Volasi blizu Liverpula počelo je da koristi fotografiju "neveste Islamske države" Šamime Begum kao metu za vežbanje, nakon brojnih zahteva mušterija.
U streljani su branili takvu odluku, izjavivši da je reč "samo o zabavi".
 
U saopštenju "Ultimejt eirsofta" navodi se da takvi postupci pomažu da odrasli "probude dete u sebi" i da takve fotografije iniciraju "fantastične reakcije i konverzacije".
 
Iz centra su naglasili da mušterije mogu da gađaju mete kao što su Donald Tramp, Margaret Tačer i Džastin Biber.
 
 
Portparol strelišta rekao je za BBC da je odluka o postavljanju mete na fotografiju Begumove donesena nakon što je pogledao njen intervju, u kojem poziva britansku vladu da je vrati u Veliku Britaniju. On je istakao da je takvu odluku doneo zbog nedostatka žaljenja i empatije kod Begumove.
 
Potez uprave streljane osudili su korisnici društvenih medija, tvrdeći da se takvim postupkom "otišlo predaleko" i da bi odgovorni trebalo da "probude roditelja u sebi".
 
Begumova (19) je nedavno za "Tajms" izjavila da samo želi da se vrati u Veliku Britaniju.
 
Britanski ministar unutrašnjih poslova Sadžid Džavid najavio je da će Begumovoj ukinuti državljanstvo Velike Britanije, iako je tvrdio da tako nešto neće učiniti državljanima koji nemaju državljanstvo druge zemlje, kao što je to slučaj sa Begumovom.
  • Moje mišljenje

    28.02.2019 13:25
    Oni i jesu najgori.
    Nemci se reprezentuju kulturom, istinskom i naukom.
    Što se za englesku kulturu nikada ne bi moglo reći, a i nauka im ozbiljno kaska.
    Čast izuzecima - Škotskoj, Velsu i Irskoj.
    Dalje, zna se da su Englezi stvorili ameriku. Pametnom dosta.
    No, kada se u svetu dese poremećaji uzrokovani svetskim ratom, svaka država će na ulicama imati onaj narod kakvog je sama sebi planski stvarala.
    Nekim državama, poput VB, nimalo ne zavidim.
  • Paki

    28.02.2019 08:04
    Lepo rekao Draža da bi Englezi bili najgori da nema Nemaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.