Ana Brnabić među 12 jakih žena u svetskoj politici

Na Fejsbuk stranici nemačke vlade objavljene su fotografije na kojima je, kako je navedeno, 12 jakih žena u svetskoj politici.
Ana Brnabić među 12 jakih žena u svetskoj politici
Foto: Screenshot

Među njima je i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Tu su i premijerke Džasinda Ardern (Novi Zeland), Vijorika Dančila (Rumunija), Hasina Vajed (Bangladeš), Hilda Keti Hajn (Maršalska ostrva), Katrin Jakobsdotir (Island), Sara Kugongelva Amadila (Namibija), Keri Lam Ceng Juet Ngor (Hongkong), Tereza Mej (Velika Britanija), Angela Merkel (Nemačka), Mia Amor Motli (Barbados) i Erna Solberg (Norveška).
 
Ispod njihovih fotografija, postavljenih uoči 8. marta, navedeno je da je "dobra prilika, na Međunarodni dan žena, da se fokusiramo na ovih 12 jakih žena", kojih je, kako se konstatuje, "iznenađujuće malo, ali tu leži prostor za poboljšanje".
  • Penzioner

    09.03.2019 17:39
    Fikus sa jakim korenom!
  • AleksandarVojvođanin

    09.03.2019 14:56
    Sve prevaranti!
    Bez obzira koji je datum bio juče, i uz svo dužno poštovanje prema svim ženama, bez razlike, ali postaviti Anu Brnabićevu za jaku ženu-na bilo koju listu, je kao prvo izuzetno licemerno, a kao drugo, da nije smešno-bilo bi tragično! Nemci su ti koji prvi znaju da je ona fikus, kao i uostalom svi koji su, u otvorenoj sada već, diktaturi AV.
  • Jednoglasno

    09.03.2019 14:55
    Zena za primer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.