Avion umesto u Diseldorf sleteo u Edinburg

Avion Britiš ervejza koji je iz Londona trebalo da odleti za Diseldorf u Nemačkoj, greškom je odleteo u Edinburg u Škotskoj zbog pogrešno podnetog plana leta.
Avion umesto u Diseldorf sleteo u Edinburg
Foto: Pixabay
Putnici su primetili grešku tek kada je avion sleteo i kada im je objavljeno da su "dobrodošli u Edinburg", prenosi BBC.
 
Avion je potom posle čekanja na pisti od oko dva sata iz Edinburga odleteo za Diseldorf gde je stigao sa više od tri i po sata zakašnjenja.
 
Jedna putnica je rekla da su mislili da je vic kad su im objavili da je avion sleteo u Edibnurg i da je ona pitala kabinsko osoblje da li se šale, javlja BBC. Prema njenim rečima, pilot je onda pitao putnike da dignu ruke ako hoće da lete za Diseldorf i svi su podigli ruke.
 
Pilot je rekao da mu nije jasno kako se to dogodilo i da se to nikad ranije nije desilo kao i da rade na tome da reše situaciju.
 
Kompanija "WDL Aviation" je upravljala tim letom Britiš ervejza preko sporazuma o lizingu.
 
Britiš ervejs je saopštio da sa WDL-om radi na tome da utvrdi kako je došlo do prijavljivanja pogrešne rute putovanja.
 
Kompanija WDL saopštila je, takođe, da ispituju kako je došlo do zabune i dodaje da ni u jednom trenutku putnici nisu bili u opasnosti.
  • Lečenje

    26.03.2019 15:06
    @Jovanča
    Vama treba profesionalna pomoć, da vam na način na koji umete razumeti objasni da je od tog vremena u kojem ste ostali mentalno zarobljeni prošlo 40 godina.
  • Cocco

    26.03.2019 10:17
    Kavno su prošla vremana kada krenete za Njujork, a sletite u Havanu. A kofer ošo u Sidnej...
  • Jovanča

    26.03.2019 09:11
    To su lepote EU, odletiš u drugu zemlju i baš te briga. U Varšavskom paktu, za kojim naša rusofilska elita žarko žali, svi bi završili u bajbokani kao potencijalni špijuni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet