Italija razmatra uvođenje hemijske kastracije silovatelja

Italija razmatra posebnu metodu hemijske kastracije koju će koristiti na silovateljima.
Italija razmatra uvođenje hemijske kastracije silovatelja
Foto: Pixabay
Ova mera predstrožnosti dolazi nakon što su tri muškarca silovala američku tinejdžerku na Siciliji.
 
Italijani se nadaju da će na ovaj način smanjiti broj seksualnih zločina nakon brojnih incidenata koji su šokirali javnost.
 
Trojica muškaraca su ranije ovog meseca silovali američku turistkinju, te su kompletan događaj snimili telefonom. Nedugo kasnije su uhapšeni nakon što je jedan od silovatelja poslao video žrtvi preko društvenih mreža.
 
"Ne možemo biti blagi prema crvima koji mogu da siluju turiste. Garantujem im da će odraditi svoje vreme u zatvoru i da će biti hemijski kastrirani", rekao je ministar Mateo Salvini na Tviteru.
 
Ideja hemijske kastracije je takva da će neke prestupnike kastrirati u zamenu za smanjenje njihove zatvorske kazne.
 
  • Stojko

    04.04.2019 09:56
    rad
    Silovatelje izdvojiti iz drustva i osuditi na fizicki rad.
  • .........

    02.04.2019 11:10
    zamena teza
    Kada ne bude mogao da siluje onda ce muciti ili ubiti...
    To je mozak u pitanju pa zbog toga sve njih dozivotno u kavez ili na neko udaljeno ostrvo pa neka se bave povrtlastvom,cuvanjem stoke i eto koristi za sve.
  • Doktor za nadimanje

    31.03.2019 20:23
    Super, samo želja za perverzijom i dominacijom ne dolazi iz jaja, već iz mozga. Mogu staviti na panj šta god im padne na pamet, ali to se ne leči. Psihoterapija može da pomogne, ali leka nema. To znači da takve ljude tokom zatvorske sankcije treba rehabilitovati, a kada izađu treba ih bolje uklopiti u društvo, pomno kontrolisati i nastaviti sa psihoterapijom doživotno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.