Medicinska sestra priznala da je iz zabave zamenila 5.000 beba

Elizabet Mveva, bivša medicinska sestra iz Zambije, koja boluje od raka, svoje je grehe odlučila da okaje u bolničkom krevetu.
"Imam rak i u terminalnoj sam fazi i znam da ću uskoro da umrem. Želim da priznam svoje grehe pred Bogom i ljudima kojima sam nanela štetu. Nemam više šta da krijem, zamenila sam oko pet hiljada beba", priznala je Elizabet.
 
"Činila sam to iz zabave i neke navike. Znam da sam pogrešila pred Bogom i svojim Zambijcima. Neka mi oproste zbog svega što sam učinila toj nedužnoj deci. Prouzrokovala sam i razvod nekoliko parova, koji su nakon odlaska na DNK test otkrili kako deca nisu njihova", rekla je, a potom dodala: "Mnogim majkama sam prouzrokovala patnju time što su dojile decu koja nisu bila njihova. Ne želim da idem u pakao zbog toga, zaista mi je žao."
 
Mveva je takođe dodala da se radi o deci rođenoj između 1983. i 1995. godine, zbog čega ih poziva da se testiraju ako imalo sumnjaju u svoje poreklo.
  • Luk

    09.04.2019 17:27
    Ne opravdavavam njen pokušaj izigravanja nekakvog Boga i vrlo moguće da je veoma loša osoba, ali s' druge strane dete je dete - voliš ga, paziš ga, vaspitaš ga... ne vidim ja tu neki smrtni greh.
  • hehehehe

    09.04.2019 11:21
    Ista moja preCednica skupstine stanara.
  • @Vlada

    09.04.2019 09:42
    Neljudski, ali misli da se može oprati sa dve tri bajalice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet