VIDEO: Snimci dronom prikazuju štetu na Notr Damu

Snimci napravljeni dronom pokazuju razmere katastrofe koja je zadesila Pariz, kada je jedan od njegovih najznačajnijih simbola delimično izgoreo.
Podsetimo, čuveni Notr Dam goreo je čitavih devet sati. Više od 400 vatrogasaca pokušavalo je cele noći da stavi vatrenu stihiju pod kontrolu. Srušila se i glavna kula kao i čuveni zvonik. Istraga o uzroku požara je u toku, ali za sada sve govori da je reč o ljudskoj grešci, jer je u toku bila rekonstrukcija katedrale.
 
Širom sveta najbogatiji, ali i "obični" ljudi počeli su da skupljaju novac za obnovu tog istorijskog zdanja i do sada je prikupljeno milijardu dolara.
 
Najnoviji snimci napravljeni dronom pokazuju razmeru uništenja Notr Dama.
 
  • velja

    17.04.2019 22:53
    @honda

    dobili ste minuse ne zato sto vam je los komentar , naprotiv , vec zato sto domaci mrgudi ne vole duhovitost pa makar bila dobra poput vase .
    Tuzno je u sta smo se pretvorili .
  • Maja

    17.04.2019 21:04
    Ovaj svet je poludeo skroz.Pored toliko nemoćnih,gladnih,bolesnih koji nemaju čime da plate basnoslovne cifre za operacije I lečenje tolike pare za zgradurinu očas posla.Da li su zidovi važniji od ljudi?Mora da sam ja opsednuta mržnjom I paranojom.Tako danas rekoše psiholozi za one koji se nisu preterano potresli oko ovog dogadjaja.Pa dobro.Neka im bude.Prihvatam.Ne znam samo ko im dade diplomu.
  • Zerstorer

    17.04.2019 17:06
    666
    Svi smo mi Notr dam...A sad Sarli da uradi karikaturu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet