SAD: Policajac ubio ženu posle prepirke

Jedna žena ubijena je tokom prepirke s policajcem u američkom gradu Bejtaun, u Teksasu, pošto se, kako tvrdi policija, opirala hapšenju i uzela elektrošoker policajca.
SAD: Policajac ubio ženu posle prepirke
Foto: Pixabay
Na društvenim medijima pojavio se snimak tog inicidenta, na kojem se čuje kako žena više puta uzvikuje "trudna sam", pre nego što policajac pucao u nju, navodi TV stanica Si-Bi-Es.
 
Policija je saopštila da je policajac juče patrolirao stambenim kompleksom, kada je prepoznao ženu koja tamo živi, a za kojom su ranije izdati nalozi za hapšenje.
 
Kada je policajac pokušao da uhapsi ženu (45), ona se opirala, rekao je policijski poručnik iz Bejtauna Stiv Doris, a prenosi NBC news.
 
On je dodao da je policajac bio primoran da upotrebi elekstrošoker na ženi, ali ga je ona zgrabila i upotrebila na policajcu.
 
Doris je rekao da su njene akcije primorale policajca da izvuče službeno oružje i ispali više hitaca na osumnjičenu od kojih ju je, kako je naveo, bar jedan pogodio.
 
Policajac je pokušao da pomogne ženi, ali je ona proglašena mrtvom na licu mesta, tvrdi Doris.
  • Branko

    16.05.2019 12:01
    Ma mogu da rade sto god hoce jer se tim slucajem, kao i ostalom gomilom slicnih, nece baviti ni HRW ni AI, ali mi smeta kada on i njegova predpostavljena onako bezocno prodaju poturaju gomilu presnih lazi u koje ni mala deca ne bi poverovala. Siguran sam, da je bilo potrebno, da bi nekako iskonstruisali da se zrtva sama upucala, da mu napakosti, a ovako ga je "samo" naterala da je ubije.
  • Nesa

    16.05.2019 07:55
    surovo ubistvo
    To se jedino moze nazvati surovo ubistvo. Trudnu zenu je moglo na sto drugih nacin uz pomoc kolega uhapsiti a ne ovako . Gledanjem snimka moze se videti da je policajac bio netaktican i veoma grub, upotrebivsi elektrosoker na trudnoj zeni izazvao je strah od smrti bebe i nje same. Kada se lice smrtno uplasi i nadje u bezizlaznoj situaciji reaguje neracionalno, tako je reagovala i ova zena oduzevsi goloruka policajcu elektro soker. Tada je policajac posegao za revolverom i pucao u zenu koja je lezala na zemlji a on je stajao. Ispalio je vise hitaca a ne samo jedan iz veoma ubojitog oruzja sto dokazuje njeguvu ostrascenost i surovost. Ovaj slucaj dokazuje surovost vlasti koju svet mora da osudi.
  • ko

    15.05.2019 23:32
    sta????
    Nakon sto ju je upucao, afrik0-amerikanku (ni jedne medije nisu to napisale) hteo je da joj pomogne

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet