Pijani vozači autobusa vozili decu na izlet u Srbiju, jedno vozilo bilo neispravno

Dvojica pijanih vozača autobusa koji su vozili učenike bijeljinskih osnovnih škola na jednodnevni izlet u Srbiju, isključena su iz saobraćaja.
Pijani vozači autobusa vozili decu na izlet u Srbiju, jedno vozilo bilo neispravno
Foto: Pixabay
Jedan autobus je bio tehnički neispravan, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina, javlja "Avaz".
 
Prilikom alkotestiranja vozača autobusa "Neoplan" čiji su inicijali N. G, utvrđeno je prisustvo 0,74 promila alkohola u krvi, dok je kod vozača autobusa "Setra", čiji su inicijali J. B, bilo 0,35 promila alkohola i oni su isključeni iz saobraćaja, navodi se u saopštenju.
 
Službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Bijeljina kontrolisali su vozače devet autobusa, a uvidom u potvrdu o tehničkoj ispravnosti autobusa Setra utvrđeno je da ona ne pripada navedenom vozilu. Tehničkom kontrolom je utvrđeno da je ovaj autobus neispravan i isključen je iz saobraćaja.
 
Zbog počinjenih prekršaja vozačima su izdati prekršajni nalozi, dok će protiv odgovornih osoba u firmama i samih pravnih lica biti podneti prekršajni nalozi nadležnom sudu u Bijeljini.
  • opalm te golim

    12.06.2019 19:12
    Zapadno je Bosna, to sto ste rasprckali zbog nacionalnosti sluzi vam na cast. Jel to znaci da treba ratovati sa svima gde ima srpske nacionalnosti? I sa rumunima, madzarima, makedoncima...jeste li normalni? A to, braco i te fore, mani me te manipulacija i lepim pricama, u praksi to pokazi.
  • Moonbeam

    12.06.2019 18:45
    @Mladen
    Koliko ja znam geografiju, istocno od Drine je Srbija..
  • StAV

    12.06.2019 17:35
    Nikada vise dozvola za takve. Kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.