Boris Džonson objavio kandidaturu za britanskog premijera

Bivši britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson objavio je svoju kandidaturu za britanskog premijera, insistirajući da ne želi Bregzit bez sporazuma.
Objavljujući svoj politički manifest u centru Londona, Džonson, favorit za ulazak u Dauning strit 10 narednog meseca, izjavio je da se Britanija mora pripremiti za ishod bez sporazuma. Kazao je da je Bregzit bez sporazuma poslednja opcija, ali je najbolji način da se izbegne taj ishod da se pripremi za njega.
 
"Moj cilj nije ishod bez sporazuma, ali je jedino odgovorno rešenje da se ozbiljno i odlučno pripremimo za Bregzit bez sporazuma. Mislim da je najbitnije za našu zemlju da bude spremna. Sarađivaću s našim prijteljima s druge strane Kanala na najbliskiji mogući način", naveo je Džonson.
 
Od deset kandidata za naslednika Tereze Mej na čelu Konzervativne stranke, Džonsonova objava očekivana je s najvećim nestrpljenjem.
  • Skretničar

    13.06.2019 19:37
    @Srđan
    Mislim da je u pitanju ironija.
  • Srđan

    13.06.2019 18:03
    @Ostoja
    Jesi li to sam smislio ili ti je neko pomagao? :D
  • Ostoja

    13.06.2019 13:22
    Tramp, Džonson i Putin uvode planetu u novo doba prosperiteta i sreće!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet