VIDEO: Rekordna zaplena kokaina u Filadelfiji - 16,5 tona

Američke federalne vlasti zaplenile su u luci Filadelfije 16,5 tona kokaina čija je ulična vrednost procenjena na više od milijardu dolara, objavila je na Tviteru kancelarija Državnog tužilaštva za Istočni okrug Pensilvanije.
"Ovo je najveća zaplena droge u istoriji Istočnog okruga Pensilvanije. Članovi posade broda su uhapšeni i suočeni sa federalnom optužnicom, a istraga je u toku", tvitovala je ova kancelarija.
 
NBC news je prethodno, pozivajući se na izvore iz lokalne policije, javio da je ulična vrednost droge 750 miliona dolara. Ova televizija je navela da je droga, smeštena u sedam brodskih kontejnera, otkrivena kasno sinoć.
 
Istražitelji veruju da je kokain utovaren na teretni brod "MSC Gajan" na Bahamima ili nakon što je plovilo napustio luku na tim ostrvima.
 
Navodi se da je taj brod u SAD stigao iz Čilea, preko Paname i Bahama.
 
  • lanceMi

    19.06.2019 15:33
    S obzirom na kolicinu, verujem da ce se jos cuti o ovome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.