Iranski general: Jedan metak na moju zemlju će izazvati požar američkih interesa

Iranska vojska upozorila je SAD da će najmanji napad na njenu teritoriju imati razarajuće posledice za američke interese u regionu.
Iranski general: Jedan metak na moju zemlju će izazvati požar američkih interesa
Foto: Pixabay

"Ispaljivanje jednog metka prema Iranu će izazvati požar za interese Amerike i njenih saveznika" u regionu, izjavio je brigadni general Abolfazl Šekarči, potparol Generalštaba združenih iranskih oružanih snaga, prenela je agencija Tasnim.

"Ako neprijatelj, posebno Amerika i njeni saveznici u regionu, učine grešku i ispale metak na bure baruta na kojem se nalazi Amerika, onda će se njeni interesi zapaliti", rekao je iranski general i dodao da je cilj "neprijatelja" posebno Izraela da razoruža Iran.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je u poslednjem trenutku odustao od vazdušnih napada na Iran kako bi izbegao ljudske žrtve, ali je zadržao pretnje odmazde Teheranu koji je dan ranije oborio američku vojnu bespilotnu letelicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet