Preminula devojčica koju je otac ostavio u pregrejanom automobilu u Hrvatskoj

Preminula je četvorogodišnja devojčica koju su radnici gradilišta pronašli u zatvorenom automobilu u Rovinjskom Selu, pišu hrvatski mediji.
Preminula devojčica koju je otac ostavio u pregrejanom automobilu u Hrvatskoj
Foto: 021
Kako saznaje IstraIN, devojčica je podlegla posledicama toplotnog udara i dehidratacije, zbog kojih su joj bili oštećeni vitalni organi.
 
Podsetimo, u Rovinjskom Selu u četvrtak, 4. jula u poslepodnevnim satima otac je devojčicu ostavio u vrelom automobilu kako je ne bi budio, a da pritom nije upalio klimu u automobilu. Uz to je zatvorio sve prozore da u automobil ne ulazi prašina sa gradilišta.
 
Devojčicu su, u besvesnom stanju, nakon dva sata pronašli radnici nakon čega je pozvana Hitna pomoć. Najpre je prevezena u pulsku Opštu bolnicu, a potom je prebačena u riječku.
 
Policija će nadležnom Državnom tužilaštvu dostaviti kaznenu prijavu po redovnom postupku.
 
Za teško narušeno zdravlje deteta hrvatski zakon predviđa kaznu zatvora od jedne do osam godina.
  • Razum

    09.07.2019 15:43
    Zašto satanizujete čoveka? Do kraja života će živeti sa grižom savesti naspram koje će zatvorska kazna biti sitnica. Napravio je fatalnu grešku u želji da zaštiti sopstveno dete.
  • Kazna

    09.07.2019 15:26
    Kakva god bila zvanična presuda, on će biti u doživotnom zatvoru svoje krivice, svog uma. On je već sebe osudio na najtežu kaznu.
  • :(

    09.07.2019 15:19
    Jadno dete. Jadan otac. I njegov život se završio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet