Učiteljica koja je spavala sa učenikom osuđena na 20 godina zatvora

Britani Zamora (28), učiteljica koja je spavala sa trinaestoodišnjim učenikom, osuđena je na 20 godina zatvorske kazne prenosi Unilad.

Osuđena je na Višem sudu u Marikopi u Feniksu u Arizoni.

Uhapšena je nakon što su učenikovi roditelji prijavili direktoru škole da su pronašli prepisku između njih dvoje koja dokazuju da su njih dvoje više puta imali polni odnos. Roditelji su takođe tvrdili da ih je kontaktirao njen suprug Danijel koji ih je molio da ne prijave njegovu ženu jer je "napravila grešku".

Britani je navodno sa učenikom imala seks u tri navrata, a dva puta mu je pružila oralni seks, jednom u učionici i jednom u svom autu.

"Kad bih mogla dati otkaz i imati seks s tobom po ceo dan, to bih učinila", napisala mu je između ostalog, u porukama koje su razmenjivali.

Učenik je policiji ispričao da je njihova afera počela kad je Britani flertovala sa njim u razredu.

Drugi učenik tvrdi da je video seksualni odnos između razrednog kolege i nastavnice, a priznao je da je i njemu slala gole fotografije.

  • goran

    13.07.2019 22:44
    bravo
    Kod nas bi dobila nanogicu i odmah ušla u Zadrugu u rijaliti i bila glavna zvezda.
  • Gusztav

    13.07.2019 22:30
    Hebem ti zivot, a neko zgazi devojcicu pa dobije godinu dana nanognice...
  • kimi

    13.07.2019 22:20
    @gluposti
    Taman da lajkujem i onda procitah poslednje redove ... kakav si ti gari licemer, totalno opisujes ovaj narod ,gde u istoj recenici kazes 2 totalno kontradiktorne stvari.
    Mogu da se kladim da imas cerku pa zato pises tako .. kako je opste poznato da devojcice pre sazrevaju, na osnovu cega si zakljucio da ,kao prvo ,godine uopste odlucuju o necijoj zrelosti, pod dva, ako je vec tako, zasto je 13 gogo za decake ali nogo za devojcice?
    Maloletnost nema veze ni sa jednom ni sa drugom temom, nego tkzv consent age , i da .. da je to bio muskarac i decak od 13, sta bi onda rekao? Verovatno bi i onda osudio?
    Inace, strasna glupost, dobijes 20g zato sto si imala sex sa nekim ko je takodje hteo?? Pa dobijes manje za ubistvo ili kradju!! Zar je moguce da je sex veci zlocin i nemoralniji od ova druga dva? Zar neko stv misli da neko sa 13g tj neko ko je kako ovaj lik rece, polno spreman/na, zaista ne moze da odluci sta hoce a sta nece da radi? U cemu je razlika ako ga setas ili ti ga seta neka/ko?
    Btw, pre neki dan nabasah na jedan profil slucajno, lik neki , decak, face to face ,kao cestitka za 10. rodjendan , tata i sin ,nista cudno? 2 skrola dole lik ga pajsa neku zenu samo tako, jos 2 dole, gospodja daje riming coveku, da dobro ste procitali, treba li reci da su on i ona mama i tata tom klincu sa pocetka.. taj ce sutra to videti na netu ,ako vec nije ..i drustvo mu , i? to svima ok? sa 13 sex sa nekim starijim trauma, a ovo nije?.. kakav licemeran svet
    ps objavite komentar

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.