Gori deo zgrade Slobodne Dalmacije u Splitu, svi radnici hitno evakuisani

U Splitu se zapalio deo zgrade dnevnog lista "Slobodna Dalmacija", koji je odnedavno fizički odvojen od redakcije.
Reč je o prostoru koji je dat u zakup, a koristi se kao stolarska radionica. Radnici "Slobodne Dalmacije" hitno su evakuisani iz redakcije, objavio je taj list.
 
Mnogi su u panici trčali i spasavali svoje automobile. Gori velika količina papira, a požar pokušava da ugasi dvadesetak vatrogasaca Javne vatrogasne brigade grada Splita i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Split sa pet vozila.
 
Vatrogasci provaljuju u zaključane prostorije u nameri da spreče širenje požara. Iz zapaljenog dela zgrade širi se gusti dim. Na mesto požara stigla je i policija. Policija udaljava građane sa lica mesta, jer postoji strah da bi moglo doći do eksplozije uskladištenih plinskih boca i drugog opasnog materijala.
 
Evakuisan je i veliki neboder u Ulici Hrvatske mornarice. "Pauk" vozilo uklanja nepropisno parkirane automobile koji vatrogascima ometaju prilaz.
  • ST-NS

    20.07.2019 19:00
    Trebamo se drzati zajedno, nema nam druge. Obnavljati stare kontakte i stvarati nove. Ima dobrih ljudi na obje strane, i svi oni koji razmisljaju svojom glavom ne bi smjeli dozvoliti da otrovni utjecaj dobrog dijela medija i politickih prvaka kreira njihova misljenja i poglede u smjeru nepovjerenja i neprijateljstva jednih prema drugima. Lp.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet