Pedeset tinejdžera pokušalo da oslobodi prijatelja iz policijske stanice

Nemačka policija saopštila je da je oko 50 tinejdžera pokušalo da oslobodi jednog od svojih prijatelja iz policijske stanice u Bavarskoj nakon što je uhapšen na maturskoj proslavi.
Pedeset tinejdžera pokušalo da oslobodi prijatelja iz policijske stanice
Foto: Pixabay
Policija u gradu Tarnbergu izjavila je u petak da je 15-godišnji tinejdžer priveden nakon što je čuvar u četvrtak uveče pozvao vlasti kada je dečak tražio drogu i postao agresivan, prenosi AP.
 
Tada je oko 100 tinejdžera otišlo u stanicu i razbilo prozor. Oko 50 njih je pokušalo da oslobodi dečaka, čije ime nije objavljeno u skladu s nemačkim pravilima o privatnosti.
 
Nemački mediji preneli su da su policajci iz obližnjih stanica pozvani da smire mlade, od kojih su dvojica privremeno pritvorena.
 
Dečak se tada požalio na glavobolju i odveden je u bolnicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet