Avion zbog turbulencija "propao" nekoliko stotina metara, povređeno 14 putnika

Četrnaest osoba je povređeno nakon što je na letu španske čarter avio-kompanije "Evelop" došlo do jakih turbulencija na putu sa Mauricijusa, saopšteno je iz te kompanije.
Avion zbog turbulencija "propao" nekoliko stotina metara, povređeno 14 putnika
Foto: Pixabay
Avion "Erbas A330-343" bezbedno je sleteo na planirano odredište na madridski aerodrom Barahas u utorak veče posle turbulencije koja je trajala 15 sekundi usled čega je avion "propao" nekoliko stotina metara nad Etiopijom.
 
Troje članova posade bilo je među povređenima, a svi su zadobili lakše povrede.
 
Izvor iz kompanije rekao je da je 11 povređenih putnika ignorisalo upozorenje za vezivanje sigurnosnog pojasa aktivirano pre nego što je avion uleteo u zonu turbulencije.
 
Jedan od putnika je za list El Mundo izjavio da su od jačine turbulencije neki "poleteli ka plafonu i lebdeli u vazduhu, kao što vidite u filmovima", dodajući da su svi "mislili da će umreti".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet