Maskirani napadači napali goste kafića koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, među povređenima i dete

Petoro ljudi je povređeno, a među njima i devetogodišnje dete, kada je grupa maskiranih napadača upala u kafić u opštini Biskupija kod Knina u kojem su gosti gledali fudbalski meč između Crvene zvezde i švajcarskog Jang bojsa.
Maskirani napadači napali goste kafića koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, među povređenima i dete
Foto: 021
Povređeni su hospitalizovani u lokalnoj bolnici. 
 
Kako je objavio portal Feral News, u kafić je upalo oko 15 maskiranih osoba i napalo goste koji su gledali utakmicu. Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik kafića je pogođen flašom u glavu, a njegova supruga ima posekotinu na nozi.
 
Prema informacijama sa terena, policija intenzivno traga za napadačima, ali ima indicija da nisu s područja Knina i okoline.
 
 
I u Đevrskama kod Kistanja se, prema pisanju lokalnog portala Feral njuz, u sredu uveče dogodio incident kada je nekoliko osoba ušlo u lokalni kafić i počelo da provocira goste koji su gledali utakmicu. Reč je uglavnom o provokacijama na nacionalnoj osnovi, rekao je vlasnik kafića za portal. Do ozbiljnijeg incidenta nije došlo i u tom napadu nije bilo povređenih.
 
U policijskoj upravi šibensko-kninske je saopšteno da je privedeno nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s incidentom u Đevrskama.
  • ARMAGEDON

    23.08.2019 08:27
    STOP NASILJU
    možda da je dodata informacija kako 30 junaka gazi jednog Švajcarca!!!
  • Novosadjan

    22.08.2019 23:35
    A sta ce klinac u kafani
  • само још да објавите

    22.08.2019 17:21
    Улепшавајте и скрећите тему колико год хоћете али не постоји вест да је неко у Србији претукао дете од десет година из расне мржње. То се догодило и догађа у Хрватској.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet