Šestoro turista stradalo u parku "Vrata pakla"

Kenijske vlasti su zabranile posete poznatom Nacionalnom parku "Vrata pakla", nakon što je u poplavljenoj klisuri stradalo šest turista i njihov vozač.
Šest tela je pronađeno, rekao je portparol kenijske Službe za divljinu i dodao da je reč o pet Kenijaca indijskog porekla, jedan indijski državljanin i njihov kenijski vozač.
 
Agencija AP podseća da je pre sedam godina, sedam članova jedne crkvene grupe umrlo u bujici na istom području, koje je podložno poplavama tokom kišne sezone.
 
Iako vlasti kažu da u Nacionalnom parku možda neće padati kiša, padavine iz okolnih područja mogu stvoriti razorne bujice u klisurama parka.
  • Vojvodjanin

    02.09.2019 13:46
    I nama treba sluzba za divljinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet