Državljanin Srbije ubijen u Nemačkoj, drugi teško ranjen

U dve pucnjave koje su se dogodile u nemačkom gradu Abensberg, jedan državljanin Srbije (32) je ubijen, dok je drugi (46) teško ranjen i lekari se bore za njegov život, prenosi Bild.
Državljanin Srbije ubijen u Nemačkoj, drugi teško ranjen
Foto: 021.rs
Policija je posle bekstva uhapsila osumnjičene koji nisu pružali otpor, a istražitelji sumnjaju da su počinioci isti. Kako je rečeno, osumnjičeni su sa Kosova, a obe žrtve su državljani Srbije.
 
Prema informacijama Bilda, dvojica osumnjičenih su uhvaćena sat i po nakon što je policija primila prvi hitan poziv. U 18.10 policija je obaveštena o hitnom pozivu, da su dvojica muškaraca navodno napala jednog muškarca ispred tržnog centra u Abensbergu.
 
Ispaljeno je nekoliko hitaca, a žrtva je preminula na parkingu. Osumnjičeni su pobegli kolima, rečeno je iz policije. U međuvremenu, u drugom delu tog grada sa 14.000 stanovnika došlo je do drugog napada.
 
Glavni inspektor Ginter Tomaško je rekao da je ispred kuće upucan muškarac koji je životno ugrožen.
 
"Sumnjamo da je reč o istim počiniocima. O motivima ubistava ne možemo još reći detalje", izjavio je inspektor Tomaško i dodao da su se počinioci i žrtve najverovatnije poznavali.
 
Trenutno nema dokaza da je više ljudi bilo umešano u zločine.
  • lanceMi

    05.10.2019 12:59
    Nisu nikakvi Srbi u pitanju, samo srpski pasos. Gospoda su Albanci.
  • Darwin

    03.10.2019 19:43
    Podrska!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet