Ukrao kola Hitne pomoći u Norveškoj, pa povredio dve bebe

Tri osobe, među kojima su dve bebe, povređene su u Oslu kada ih je udarilo vozilo Hitne pomoći, koje je prethodno ukradeno. Kradljivac je ranjen u policijskoj poteri.
Ukrao kola Hitne pomoći u Norveškoj, pa povredio dve bebe
Foto: Pixabay
Norveška policija saopštila je da je uhapsila naoružanog muškarca koji je ukrao kola Hitne pomoći i pritom udario nekoliko osoba u severnom delu Osla.
 
Muškarac je uhapšen nakon što je policija pucala u kola, a policija navodi da on nije ozbiljnije povređen, prenosi Rojters. Među povređenima je muškarac koji je prebačen u bolnicu, kao i dve blizanačke bebe u kolicima koje su takođe hospitalizovane.
 
"Dve bebe su povređene kada je ukradeno ambulantno vozilo udarilo članove jedne porodice. Reč je o sedmomesečnim blizancima i oni su zbrinuti", rekao je za Rojters portparol bolnice.
 
Portparol je naveo da su u inicidentu učestvovala dva ambulantna vozila. "Jedno vozilo je oteo na napadač sa sačmarom. Nekoliko minuta kasnije jedno od naših vozila uspelo je da zaustavi napadača tako što se sudarilo sa njim", naveo je portparol.
 
Kako je dodao, policajci su ga ubrzo uhapsili. Iz policije nisu želeli da kažu da li se slučaj vodi kao namerni napad. Norveška NRK televizija prenela je da je u incident verovatno umešana još jedna osoba za kojom se traga. Okolne ulice su blokirane, a teren policija pretražuje i helikopterima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet