Čovek na Havajima umro nakon što je u svom dvorištu propao u tunel lave

Stariji muškarac umro je nakon što je propao u tunel lave na svom imanju u Hilu na Havajima, objavila je juče lokalna policija.
Čovek na Havajima umro nakon što je u svom dvorištu propao u tunel lave
Foto: Pixabay
Muškarac je već nekoliko dana bio prijavljen kao nestala osoba, zbog čega je policija u ponedeljak pretražila njegovo imanje u Kaumani i otkrila kako je propao kroz rastresito tlo na 22 metara dubine u tunel koji je izbušila lava, a koji se nalazio ispod njegovog zemljišta, piše CNN.
 
Tuneli lave su prirodni kanali ispod površine zemlje koje stvara i kroz koje prolazi lava. Park pećina Kaumana u blizini Hila omiljeno je odredište turista jer mogu da proučavaju i istražuju tunele lave koje je uzrokovala erupcija vulkana Mauna Loa 1881. godine.
 
Spasilački timovi uspeli su da dođu do tela muškarca i prevezu ga u medicinski centar Hilo, gde je proglašen mrtvim. Obdukcija je utvrdila da je umro usled povreda prouzrokovanih padom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet