VIDEO: Policajac upucao demonstranta u Hongkongu

Jedan mladić je ranjen kada je policija u Hongkongu pucala na demonstrante tokom nove blokade metroa i puteva u tom gradu, prenose lokalni mediji.
Objavljen je video snimak na kojem se vidi kako se policajac rve sa demonstrantom, a zatim puca u drugog koji je prilazio.
 
Kako je saopštila policija, ranjeni mladić je prevezen u bolnicu gde je operisan. Bolnički izvori navode da je reč o teško ranjenom 21-godišnjem mladiću.
 
Policija je u Hongkongu prvi put upotrebila prave metke tokom protesta u avgustu kad su ranjena dvojica tinejdžera.
 
Demonstranti su ponovo podigli barikade na više lokacija u gradu izazivajući nove eskalacije nasilja dok antivladini protesti ulaze u šesti mesec.
 
  • PingPong

    11.11.2019 13:37
    Ako Kinezi odluce da reaguju tvrdo preko noci ce ovi demonstranti nestati i ako neko pita sta se desilo sa istim odgovor ce biti: Koji demonstranti? I tu je kraj. Uvođenje "demokratije" i lupanje sankcija ovde ne dolazi u obzir jer ko to pokusa unapred zna kako ce zavrsiti. Sila Boga ne moli.
  • Niko

    11.11.2019 09:10
    Sta maskiran radi po gradu i jos se zalece na policajce. Sta bi sa likom koji je masakrirao partnerku i skinuo joj pare s racuna i to je jedan od povoda pobunr i " studenti se bune da mu se ne sudi po zakonima Kine". Zapad ne zeli Honkong u sastavu Kine i ulaze velike novce a najlakse preko studenata,em nemaju em naivni. A borba zapada ce ici do poslednje kapi krvi Honkonzana( Kineza)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet