Hrvatski ministar odbrane se izvinio zbog švercera oružja

Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević, izvinio se građanima u, kako je rekao, ime cele vojske zbog trojice pilota Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva iz vojne baze u Zemuniku, koji su vojnim helikopterom prevozili švercera oružja preobučenog u pilotsku uniformu.
Trojica pilota su sada pod istragom civilne i vojne policije, a Krstičević uz izvinjenje kaže da to nisu vrednosti "pobedničke Hrvatske vojske". 
 
"Hrvatski vojnik mnogo je puta dokazao svoje vrednosti i sposobnosti", rekao je Krstičević za zagrebačku N1. "Ovo nije hrvatska vojska, ovo su izolovani slučajevi. Hrvatska vojska će pobediti ovu situaciju i ovakve ljude ćemo isterati iz sistema", rekao je Krstičević, koji je osnovao komisiju koja će, kako se navodi, analizirati ovu situaciju i predložiti mere za "obračun" s ovakvim situacijama.
 
"Žao mi je, izvinjenje svima", poručio je Krstičević.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet