Gorbačov u bolnici zbog upale pluća

Poslednji predsednik Sovjetskog Saveza Mihail Gorbačov (88) primljen je u bolnicu zbog upale pluća.
"Tačno je, ali se oporavljam. Lečenje je završeno, ali mi je ostalo još nekoliko dana posmatranja, i to je to", rekao je Gorbačov za Ria novosti. Dodao je da su lekari mogli da ga izleče jer je brzo otkrivena bolest.
 
Gorbačov, rođen 1931. godine, vodio je Sovjetski Savez od 1985. do njegovog raspada 1991. godine. Bivši predsednik redovno ide kod lekara.
 
Glavni i odgovorni urednik nezavisnog radija Eho Moskve, Aleksej Venediktov, izjavio je u avgustu da je Gorbačov, s kojim je blizak, proveo šest meseci u jednoj bolnici i da je za to vreme pisao knjigu.
 
"Njegova glava vrlo dobro funkcioniše. Govori i šali se. Ipak, ima teškoća u hodanju. Telo boluje ali ne i glava", rekao je tada novinar.
  • Salamander20.12.2019

    23.12.2019 08:06
    Nije tebi dobro
  • Salamander

    20.12.2019 08:20
    Crna mrlja
    Jedan od lavnih i odgovornih urednika ujedinjenja 2 zle Nemačke, uvoda u osvetu Srbiji za gubitak 2 sv. rata i raspada SFRJ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet