Žena u centru Zagreba urlala i vređala pravoslavce, policija je uhapsila

Danas je na proslavi pravoslavnog Badnjaka u samom centru Zagreba došlo do incidenta.
Žena u centru Zagreba urlala i vređala pravoslavce, policija je uhapsila
Foto: 021.rs

Žena je vikala i vređala pravoslavne vernike koji su došli u Hram Preobraženja Gospodnjeg na Cvetnom trgu, piše Index.hr.

Policija je brzo reagovala i uhapsila je.

Preti joj mesec dana zatvora. Iz policije su potvrdili novinarima da je došlo do remećenja javnog reda i mira te da će žena dobiti prekršajni nalog.

Ona će biti kažnjena novčano ili boravkom u zatvoru mesec dana.

  • Laloš

    07.01.2020 10:43
    @Laloš06.01.2020 • 23:38
    Релативизација којом се служите је гора од самог (зло)чина.

    Nije ona nikoga ubila ili povredila ona je vređala hrvatske građane srpskog (možda i ruskog) porekla, pravoslvne veroispovesti. Fiksacija zbog straha nekoga ili neke grupe je bolest koja treba da se leči na neki način. Konkretno ovu fiksaciju bi lečio upoznavanjem konkretne osobe sa lepim srpskim običajima i načinom života a to je npr. odvođenje ove žene u manastir Krka i učenjem mešenja slavskih kolača i česnice. Naravno svi recepti moraju biti na ćirilici a odlazak sa oporavka bi se uslovio savršenim kolačima koji bi bili podeljeni deci po školama i vrtićima.
  • Susjeda

    07.01.2020 00:14
    Čestitka
    Dragi susjedi, od srca vam želim Sretan Božić!
  • Брижан

    06.01.2020 23:58
    Шта би било кад би...
    Није ме превише брига за оштећена стакла партијска... Више мислим о овим оштећеним мозговима и ситним душама који, у "коментарима", ликују над тим... А да некоме од "коментатора" (којих је, све у свему, двојица - само се крију као и сви други ботови) неко скине само поклопац са звонца огуљеног аутономашког бицикла, на пример, арлаукали би и тражили "људска права", све до Стразбура... Објавите, господо, и мој коментар, у славу" демократије", те, ваше, локал патриотске.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet