Telo maloletne devojke zamotano u ćilim pronađeno u Zagrebu, jedan muškarac priveden

Policija je utvrdila identitet devojke, čije je telo u subotu pronađeno u Novom Zagrebu umotano u tepih.
Telo maloletne devojke zamotano u ćilim pronađeno u Zagrebu, jedan muškarac priveden
Foto: 021
Kako je saopšteno iz policije, u pitanju je maloletnica, a istraga o ovom slučaju se nastavlja.
 
Portal RTL je objavio da je policija privela na ispitivanje 30-godišnjeg muškarca, dodajući da je maloletnica živela u njegovom stanu. 
 
Telo devojke pronašli su stanari u subotu oko 7:20 časova u novozagrebačkom naselju Sopot, na ulazu u podrum zgrade. Telo je posle obavljenog uviđaja prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, a uzrok smrti još nije utvrđen.
 
Stanarka zgrade u kojoj je telo pronađeno ispričala je za zagrebački "Večernji list" da je nekoliko sati pre pronalaska tela čula buku, svađu dva muškarca i ženski vrisak.
 
"Sva se naježim kada se setim buke koja je možda prethodila njenoj smrti. Dvojica muškaraca su se oko pet sati glasno prepirala, odjekivalo je celom zgradom. Nakon toga se čuo ženski vrisak i sledeće što znam, ispred nekadašnjeg skloništa pronađena je mrtva devojka", ispričala je Zagrepčanka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet