Još jedna osoba zaražena virusom korona u Nemačkoj, ukupno 17 inficiranih

Kod jednog 25-ogodišnjeg muškarca utvrđeno je prisustvo virusa korona, a najverovatnije je zaražen u Milanu u Italiji, objavile su vlasti Baden-Virtenberg.
Još jedna osoba zaražena virusom korona u Nemačkoj, ukupno 17 inficiranih
Foto: Pixabay
On je hospitalizovan i izolovan. Ovaj muškarac je imao simptome gripa posle povratka kući i zatim je kontaktirao sanitarne vlasti, navelo je regionalno ministarstvo.
 
Sa ovim slučajem u Nemačkoj ima ukupno 17 inficiranih virusom korona. Druge inficirane osobe se leče u Bavarskoj, na jugu i u Heseu na zapadu.
 
Regionalne sanitarne vlasti sada identifikuju osobe sa kojima je pacijent bio u kontaktu, koje će biti izolovane kod kuće.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet