U Hrvatskoj ukupno 254 obolelih od virusa korona

Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da su u Hrvatskoj 254 osobe zaražene korona virusom, što je 19 potvrđenih slučajeva više nego jutros.
U Hrvatskoj ukupno 254 obolelih od virusa korona
Foto: 021.rs
"To je značajnije povećanje broja nego jutros. Treba voditi računa o razmaku među ljudima", rekao je premijer novinarima posle sastanka Kriznog štaba o zemljotresu i korona virusu.
 
Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović istakao je nekoliko puta važnost smanjivanja socijalne interakcije bez obzira na jutrošnje potrese u Zagrebu. On je naglasio da je "glavna borba ona protiv korona virusa" i najavio da će se ići u još strože mere, ukoliko se građani ne budu strogo pridržavali mera.
 
Ministar zdravlja Vili Beroš rekao je da se Hrvatska još uvek nalazi u "uzlaznom delu epidemijske krive", što je, dodao je, i očekivano.
  • ufff

    22.03.2020 19:40
    Ovo nije dobro kod komšija. Poznajući sličan mentalitet, bojim se da i nas ovo očekuje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet