Korkina: Virus korona je božja kazna zbog napada na Rusiju

Bivša ruska gimnastičarka Svetlana Korkina izjavila je da je odlaganje Olimpijskih igara u Tokiju zbog pandemije virusa korona "božja kazna" za napade Zapada na ruske sportiste.
"Ovo se sve dogodilo zbog napada na Rusiju i njene sportiste. Sve je ovo isprovocirano. Ne kaže naša himna bez razloga da Bog čuva našu zemlju. To je jedna vrsta Božje kazne", rekla je Korkina za ruski list Sport ekspres.
 
Korkina je dvostruka olimpijska šampionka, a devet puta je bila svetska prvakinja u gimnastici.
 
Korkina, koja sa Olimpijskih igara ima osvojenih devet medalja, a sa SP i EP ukupno 40, smatra da Rusija odlaganje OI za godinu dana treba da iskoristi da na Sudu za sportsku arbitražu dokaže nevinost svojih sportista.
 
Rusija je u decembru dobila četvorogodišnju zabranu učešća na najvećim sportskim događajima. Većina ruskih sportista nema pravo učešća na OI zbog skandala sa sistemskim dopingom, a oni koji su izuzeti od te zabrane, na Igrama mogu da nastupaju pod olimpijskom zastavom i himnom.
  • iguman

    26.03.2020 16:40
    To
    moze biti i istina. Rusi su u Vojvodini crpece naftu do poslednje kapi, izazvali gnev Bogova, zbog alavosti .
  • Salamander

    26.03.2020 15:58
    A Bog razmišlja...
    ummm,daj da napravim virus,pa da pustim kod Kineza,pa da uzrokuje pandemiju,pa da se raspravljaju da li ili ne da odlože Olimpijske igre,pa da odlože. E,tako ću se osvetiti ovima što lažno optužuju jadne Ruse da dopinguju. Draga Korkina,mislim da je Bog (ako ga ima) malo direktniji.
  • Limanac

    26.03.2020 15:29
    Ha,ha...
    Ovo mi se dopada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet