Kantri pevač Džo Difi preminuo od virusa korona

Američki kantri pevač i kantautor Džo Difi preminuo je danas u 61. godini od komplikacija u vezi sa koronavirusom, javljaju svetski mediji.
Difi, dobitnik Gremija i kantri zvezda 90-tih godina prošlog veka, u petak je objavio da mu je dijagnostikovan kovid-19.
 
On je u saopštenju naveo da je pod medicinskim tretmanom i zamolio za privatnost, ali i zamolio obožavaoce da budu oprezni i pažljivi u vreme pandemije korona viursa.
 
Difi je imao 20 pesama na top 10 listi hitova, od kojih je pet završilo na prvom mestu.
 
Njegovih 13 albuma je proglašeno platinastim, a dva zlatnim.
 
Ranije je najavljivano da Difi planirao da izda prvi album posle sedam godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.