Holanđanka stara 101 godinu se oporavila od virusa korona

Ozdravila je Holanđanka stara 101 godinu, a koja se zarazila korona virusom pre desetak dana.
Holanđanka stara 101 godinu se oporavila od virusa korona
Foto: Pixabay
Žena, čije ime nije objavljeno, primljena je pre desetak dana u bolnicu pored Roterdama s teškoćama u disanju. Test je pokazao da je pozitivna na korona virus.
 
Od tada je bila u izolaciji, ali sada može da napusti bolnicu.
 
Stogodišnjakinja živi sama, a kući će se vratiti kad se odmori u staračkom domu, objavila je bolnica.
 
"Ona je snažna gospođa i lepo je videti da sluša zdravstvene savete, poput kijanja u lakat. Čak me je upozorila da držim udaljenost", rekao je pulmolog Sunil Ramlal, prenose agencije. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.